ÇOCUKLUK MESLEĞİM

Her çocuk hazine dolu bir sandık gibidir. Hayal gücü ve keşfetme arzusu sandığın içinde saklı duran hazinelerdir. Eğitim, çocukların bu özellikleri ile ünsiyet geliştirdiği sürece başarılı olabilecektir. Bireylerin hayatlarının her döneminde merak etme, soru sorma, fikir üretme ve öğrenme isteklerini canlı tutmak küçük yaşlarda uygun ortamlarla buluşturulmalarına bağlıdır. Bu yaşlarda yapılan çalışmalar, çocukları soru sormaya, düşünmeye ve keşfetmeye teşvik etmelidir. Bu plan doğrultusunda Beyşehir Atatürk Anaokulu 'Çocukluk Mesleğim' projesiyle etkinliklerine devam ediyor.

Her çocuk hazine dolu bir sandık gibidir. Hayal gücü ve keşfetme arzusu sandığın içinde saklı duran hazinelerdir. Eğitim, çocukların bu özellikleri ile ünsiyet geliştirdiği sürece başarılı olabilecektir. Bireylerin hayatlarının her döneminde merak etme, soru sorma, fikir üretme ve öğrenme isteklerini canlı tutmak küçük yaşlarda uygun ortamlarla buluşturulmalarına bağlıdır. Bu yaşlarda yapılan çalışmalar, çocukları soru sormaya, düşünmeye ve keşfetmeye teşvik etmelidir. Öğrencilerimiz soru sormaya, düşünmeye, fikir üretmeye devam ediyorlar. Öğretmenimiz Azime GÜRBÜZ'e ve öğrencilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

16-01-202316-01-202316-01-202316-01-202316-01-202316-01-202316-01-2023