Çocuklar, Pizza Yaparak İşbirliğini Geliştirdi!

Okulumuzun B şubesi öğrencileri, sınıfta gerçekleştirdikleri pizza yapma etkinliğiyle hem işbirliğini geliştirdiler hem de eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşadılar.

Eğitimsel amaçları olan bu etkinlik, öğrencilere bir araya gelerek bir hedef doğrultusunda çalışma, planlama ve iletişim becerilerini geliştirme fırsatı sundu. Pizza yapım sürecinde her bir öğrenci farklı görevler üstlendi ve birbirleriyle işbirliği yaparak başarılı bir sonuca ulaştılar.

Öğrenciler, pizza yapımının yanı sıra malzemelerin seçimi, pizzayı nasıl daha lezzetli hale getirebilecekleri konusunda tartışmalar yürüttüler. Ayrıca, bu etkinlik öğrencilere sağlıklı beslenme ve mutfak becerileri konusunda da bilgi verdi.

Sınıfta yapılan pizza etkinliği, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve işbirliği ruhunu geliştirmelerine yardımcı oldu. Aynı zamanda, öğrenciler arasında olumlu bir iletişim ve dayanışma ortamının oluşmasına da katkı sağlad28-02-202428-02-2024ı.28-02-2024