ATATÜRK ANAOKULU’NDA TRAFİK POLİSİ ÖZGÜR BAŞ’TAN ÖNEMLİ BİLGİLER

Velilerimizden Polis Memuru Özgür Baş okulumuzda mesleğini tanıttı.


Atatürk Anaokulu öğrencileri, geçtiğimiz günlerde trafik polisi Özgür Baş’ı ağırladı. Trafik polisi Özgür Baş, çocuklara mesleği hakkında bilgiler verirken aynı zamanda trafikle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Öğrenciler, trafik polisi Özgür Baş’ın anlatımlarıyla trafik kurallarını daha yakından tanıma fırsatı buldu. Özellikle karşıdan karşıya güvenli geçiş, yaya kaldırımlarını kullanma ve trafik işaretlerine uyma konularında öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı.

Trafik polisi Özgür Baş, çocuklara yönelik eğitimde interaktif bir yaklaşım sergiledi ve onların sorularını yanıtladı. Öğrenciler, polis memuruyla bir araya gelmenin heyecanını yaşarken aynı zamanda trafik kurallarının önemini daha iyi kavradılar.

Atatürk Anaokulu Müdür Yardımcısı, öğrencilere trafik bilinci kazandırmak amacıyla bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Velilere de teşekkür ederek, çocukların trafik kurallarını öğrenmesi ve güvenli bir şekilde sokaklarda hareket etmeleri konusunda iş birliği yapmanın önemine vurgu yaptı.27-02-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 11  kişi beğendi